About the author

Marion Lennox (born 1953 in Australia) is a writer of over 110 romance novels. She began publishing in 1990, and has also written romantic novels under another pseudonym, Trisha David.

Read sample
Read

Et ocean af kærlighed/Karrierepige i ødemarken

Et ocean af kærlighed

Hettie taber sit hjerte til lille forældreløse Joni og beslutter at adoptere ham, efter at have reddet ham fra druknedøden. Men myndighederne afviser hende, og Hettie må søge opbakning hos dr. Max Lockhart.

Efter 26 år er dr. Max Lockhart ikke længere ansvarlig for nogen eller noget. Hvad skal han bruge sin nyvundne frihed til? I hvert fald ikke til at tage sig af en forældreløs dreng fra Wildfire Island – øen, han har betragtet som en tung byrde, siden han arvede den efter sin far.

Men Wildfire er et vidunderligt tropeparadis, Hettie og Joni er et charmerende makkerpar og frihed er, hvad man gør den til …Karrierepige i ødemarken

Den flittige kirurg Poppy er den dygtigste kandidat til overlægestillingen, så det føles meget uretfærdigt, da hun bliver sendt ud til et hospital i den australske ødemark.
Hendes kollega, den gådefulde skadestuelæge Matt, kan tilsyneladende bedst lide ensomheden på landet, men Poppy ved, han har en hemmelighed. Og hun er fast besluttet på at få ham til at åbne sig og komme overens med sin fortid.

En romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
11,77  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages320 Sider
Publish date01 Jul 2017
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9789150789188