Få succes med fundraising. – Håndbog i projektudvikling og fundraising

Buy printed book
37,32 USD
28 sider fyldt med praktisk tips og gode råd til hvordan du kommer gennem hele processen fra den gode idé til den færdige projektansøgning. 

Dette er en praktisk håndbog i projektudvikling og i at ansøge om midler hos fonde. Den er skrevet både til dig, der har erfaring med fundraising, og til dig, som skal i gang med at skrive din første fondsansøgning. Den giver dig indsigt og konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig i processen med at komme fra idé til virkeliggørelse af et projekt med støtte fra fonde. Bogen giver inspiration, uanset om du arbejder med et stort projekt til flere millioner eller et mindre projekt. Alle projekter og dermed ansøgninger er forskellige, men mange af de overvejelser, du skal gøre dig, er de samme.  

Bogen bygger på konkrete hands on-erfaringer, som PrimusMotor og Bigum Consult har tilegnet sig gennem mange års arbejde med projektudvikling og fondsarbejde fra begge sider af fondsbordet. Erfaringerne har vi omsat i en procesmodel, som hjælper dig med at navigere. Ved få greb og værktøjer kan man gøre sit arbejde meget målrettet. Det har ikke alene betydning for, om man kommer igennem nåleøjet hos fondene. Det er også med til at gøre dit projekt endnu bedre, når du arbejder strategisk i forhold til at udvikle det.
Edition1
Printed pages26
Publish date2019-Apr-08
Published byBigum Consult
Languagedan
Isbn print9788797135006
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook