Read sample
Read

Får til glæde og gavn

Får til glæde og gavn fortæller hvordan du kan holde et lille antal får og lam. Bogen er til dig, der vil begynde med får og lam på et lille ledigt areal på landet, og til dig, der allerede har fårene, men som gerne vil have mere glæde og gavn af dem. At passe får og lam er ret let, men hvis fårene skal trives bedst muligt, må du have noget viden om fårenes liv, avl, foder, græsmarker, forebyggelse af sygdomme, mm. Så er du sikker på at fårene bliver en succes både for dem og for dig.

Glæden og de positive oplevelser er store: Når de små søde lam bliver født. Når de springer rundt mens deres mødre holder øje. Når du fodrer fårene om vinteren med godt hø og urter. Når får og lam ligger i skyggen på en varm sommerdag og tygger drøv. Når du spiser af det lækre lammekød, bliver du glad, stolt og forundret over hvad du kan få ud af få får og en lille mark.

Bogens forfatter Malene Kamstrup købte de første otte får for ti år siden. Siden er flokken vokset til 28 får, der går dels på ejendommens seks hektar jord, og dels plejer de natur og bekæmper bjørneklo om sommeren. Hun driver virksomheden Mårum lam, der sælger ca. 45 slagtede lam om året til private. Malene Kamstrup har i denne bog samlet den mest nødvendige viden, som du har brug for, når du har får til glæde og gavn. Bogen er let at læse og bruger ikke mange svære fagord. Der er desuden en god ordforklaring.
32,49  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages
Publish date19 May 2016
Published bySaxo Publish
Languagedan
ISBN epub9788740437539