Fange til døden

På en regnvåd mark i Nordjylland opdages resterne af et menneske. Under opgravningen af skelettet finder politiets teknikere flere lig. Få dage senere ligger en psykiater død i en grøft. Drabsefterforsker Sophie Liv Kristophersen og hendes kolleger søger at opklare forbindelsen mellem ofrene og føres til et opholdssted for anbragte unge, hvor fatale hemmeligheder sætter dagsordenen.   
To år tidligere blev en ung mand, Tyler, bortført fra Disneyland i USA. Han blev holdt fanget af mænd, der gjorde ham klar til et nyt liv. Et liv, hvor han ville blive tvunget til at udholde skrækkelige pinsler. Tylers kidnapning og Sophies efterforskning af drabene fletter sig sammen i et kapløb med tiden, da det viser sig, at antallet af ofre i denne sag er langt større end først antaget.   
Fange til døden udgør tredje bind i krimiserien om Sophie Liv Kristophersen og handler om utænkelige overgreb begået mod unge mennesker.       

Uddrag af bogen 
Han drak en slurk vand fra vandhanen, kastede endnu et blik på sig selv i spejlet, da han mærkede en pistol mod tindingen. Han stivnede. Registrerede stanken af dyreafføring, før han fik øje på de to mænd, som han havde set på vikingeudstillingen. Deres landlige påklædning forklarede stanken.    De beordrede ham lydløst til at gå ud af toilethuset og bevæge sig imellem dem hen mod parkens udgang. Hele vejen ud af Disneyland overvejede Tyler chancerne for at flygte fra mændene, alt imens panikken intensiverede sit greb om ham. Knivskarpe jag strålede fra hovedet ned i nakken ved følelsen af det hårde stål fra pistolen mellem skulderbladene.         

Om forfatteren 
Mona Hawthorn Andersen (f. 1977) har en baggrund som magister i litteratur og psykologi. Hendes bøger er inspireret af autentiske drabssager. Mona har udgivet fem øvrige romaner: I Guds skabte billede, Beelzebul, Dødemasken, Detour og Jægerens skygge.
26,87  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages344
Publish date11 Jul 2022
Languagedan
ISBN print9788775755738