Read sample
Read

Fessor

65 år i jazzens tjeneste

Basunisten Ole Lindgren er af alle bedst kendt som ‘Fessor’, og det er imponerende hvad denne gentleman og instrumentalist med legendestatus har nået som kapelmester, studiemusiker, igangsætter, arrangør og gæstesolist i sit lange liv.

Siden starten af 70’erne har Fessor og hans Big City Bandblæsergruppe været nogle af landets mest benyttede musikere og blev inviteret til sessions med bl.a. Gnags, Gasolin, C.V. Jørgensen, Lone Kellermann, Kim Larsen, Sylvester & Svalerne, Bjarne Liller og Monrad & Rislund. 

Udover Fessor vil en række kolleger og markante personligheder bidrage med deres syn på hovedpersonen, heriblandt Franz Beckerlee, Leif Sylvester Petersen, Nulle, Michael Carøe, Esben Just og Kira Martini. Fessor byder på en perlerække af underholdende anekdoter fra det gamle København samt oplevelser verden rundt på turné med Fessor’s Big City Band og om mødet med nogle af jazzens største enere. 

Biografien er skrevet af den erfarne musikskribent Thomas Vilhelm og Søren Frost, mangeårig trommeslager hos Radioens Big Band.
31,00  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages300
Publish date18 Nov 2021
Published byForlaget Momenta
Languagedan
ISBN print9788793622364
ISBN epub9788772386645