Framnes' GALE køkken – Opskrifter til en travl hverdag med børn

Køb trykt bog
 
217,87 DKK
Den populære blogger og 'De unge mødre'- deltager, Camilla Framnes, viser hvordan hun smed 77 kilo og i dag har en sund BMI. Hemmeligheden bag det imponerende vægttab er blandt andet, at Camilla har lagt sit liv om, ændret synet på sig selv og lært at planlægge. Og det er disse tips, tricks og opskrifter, som Camilla øser ud af i ”Mit gale køkken”, der er en selvstændig fortsættelse af bestselleren fra 2011 ”Hvis jeg kan, kan du også”.  
Camilla fortæller uden omsvøb hvordan hun håndterer tilværelsens op- og nedture, travlhed med dine, mine og vores børn og inspirerer til, hvordan læseren også kan tabe sig, blive sund og glad ved at følge hendes gode råd og erfaringer.
 ”Framnes' GALE Køkken” er en nem og brugbar kogebog for alle – uanset pengepung. Alle ingredienser i opskrifterne kan købes i almindelige butikker og alle retter og gode råd er nemme og velsmagende, så hele familien kan være med og blive mæt.   
Med denne bog behøver du ikke flere kure. Camilla har erfaret, at det handler om at spise sundt og godt – ikke bare for en periode, men resten af livet.    
God fornøjelse og velbekomme.
Udgave1
Trykt sideantal180
Udgivelsesdato01 jun. 2018
Udgivet afFit-all
Sprogdan
Isbn trykt bog9788799807147
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog