Jackpot

Buy printed book
 
16,69  USD
Bagsidetekst:
Fire kriminelle tabere scorer 11,2 millioner i, hvad der bliver kaldt, det perfekte kup. Nu skal de ”bare lige” holde lav profil i et sommerhus på en ferieø uden for sæsonen. Men hvem kan man egentlig stole på, når gruppen består af en paranoid, en junkie, en psykopat, og en leder, der er på lykkepiller?
Jackpot er en gal tour de force i kriminelle tabere, millioner i sportstasker, guns, paranoia, uheld og en hel række af virkelige dårlige valg.   

Uddrag fra bogen: ”Du tror, du er så fucking meget bedre end mig. Jeg ved sgu da godt, hvorfor du hyrede mig. Jeg får ting gjort og holder mig ikke tilbage. Men du skal fandeme ikke tro, jeg tager en for holdet, bare fordi jeg er sådan en flinker fyr.” 
“Bare rolig, det er der ingen, der tror,” hostede Ulrik. 
“FUCK DIG, RETARDOBOY,” råbte Gunnar, mens han gik frem mod Ulrik og pegede pistolen mod hans tinding. ”Du skal fandeme ikke tro, jeg har glemt dig. OVERHOVEDET! Men lige nu snakker jeg til pillepoppende Pjerrot her.” Nu blev pistolen rettet mod Peter.   

Om forfatteren: 
René Toft (født 1975) debuterede i 2016 med Skurkistan. Siden er der kommet mange primært børne- og ungdomsbøger. 
René elsker skøre karakterer, håbløse plots og fantastiske fortællinger, og det er uanset, om det er klimakatastrofer, bankkup, slimsnegleinvasioner fra det ydre rum eller muterede grise. Og så bander han uforbeholdent meget. 
René bor på Amager med sin kone og to dejlige møgunger, der giver ham rigelig med inspiration til mange bøger fremover.    
Edition1
Printed pages121
Publish date02 Nov 2021
Published byForlaget Petunia
Languagedan
Isbn print9788775800117
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook