Jeg overlevede Titanics forlis, 1912

Køb trykt bog
 
76,21 DKK
Medrivende, historiske spændingsbøger, der forener fakta og fiktion. Kapitlerne er overskuelige og bøgerne er letlæste, med læsevenlige, store bogstaver og god plads mellem linjerne. Absolut oplagte anskaffelser, som jeg personligt kommer til at anbefale til mange. Vil også kunne friste børn, der ikke ellers interesserer sig stort for læsning og bøger.
LEKTØRUDTALELSEN

Serien JEG OVERLEVEDE fortæller om ægte historiske begivenheden i form af en fiktiv historie - som nærmer sig historier fra virkelighedens verden.

JEG OVERLEVEDE TITANICS FORLIS I 1912
Synkefrit … indtil en skønne nat! George Calder må være det heldigste barn i hele verden. Han og hans lillesøster, Phoebe, er sammen med deres tante om bord på TITANIC, det mest storslåede skib, der nogensinde er blevet bygget.George kan ikke modstå fristelsen til at udforske hver eneste centimeter af det utrolige skib, selvom hans tante på det strengeste har forbudt det. Og så sker det umulige – TITANIC rammer et isbjerg, og vandet strømmer ind. George er fanget, alene og bange, på det store skib.Han har altid rodet sig ud af problemer før … men kan han overleve det her?

Lix: 24,7 ml: 10,2 lo: 14,5
Udgave1
Trykt sideantal120
Udgivelsesdato16 mar. 2021
Sprogdan
Isbn trykt bog9788762735064
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog