Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer – til en mere vegetarisk og plantebaseret kost

Buy printed book
 
27,98  USD
Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer indeholder beskrivelser og flotte billeder af planter og urter som allehånde og gurkemeje samt krydderurter som rosmarin, timian og basilikum til en mere vegetarisk og kødfri madlavning – samt et overblik/indblik over en lang række andre planter, læge- og krydderurter, grønsager og frugter i den danske natur, køkkenhave og drivhus.

Fra gammel tid har krydderier og krydderurter haft en stor betydning på forskellige områder som madlavning, havedyrkning, skønhed og sundhed. Men igennem lang tid er mange krydderurter, især lægeurterne, desværre næsten blevet glemt, selvom de fortsat stadig findes i naturen og dyrkes i vores haver.

Susan Hemmingsen er uddannet farmakonom, professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet, ED (Diploma of nutrition) samt Ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejler og arbejder til daglig med rådgivning og vejledning inden for ernæring og fysisk aktivitet. Hun underviser i vegetarisk madlavning og i pilates, gymnastik og dans med mere.
Edition1
Printed pages314
Publish date02 Dec 2021
Published bySkriveforlaget
Languagedan
Isbn print9788794183901
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook