Køteren fra Kamtjatka

Lydbog
 
166,88 DKK
Winther, hvis tilværelse ligger i ruiner, vender tilbage til sin hjemstavn efter et 3-måneders ”ferieophold med begrænset frihed” i Sdr. Omme. Han flytter ind på den lokale campingplads for at slikke sine sår og komme på fode igen.

Her træffer han Sommerland, en ældre, hårdtslående og mere eller mindre bindegal soldat, som arbejder for en specialenhed, der får jægerkorpset til at ligne et søndagskor. Han møder også Susanne, som klarer sig igennem ved at forfatte damebladsartikler og drive en hundepension på en lille ø ude i fjorden. De tre rodes uforvarende ind i en sag, hvor de må kæmpe for deres liv, da Klyuchi – en arrig, bidsk sibirsk husky, mere ulv end hund – stikker af, og ejerne ikke viger tilbage for at gå over lig for at få køteren tilbage.

Velkommen herude vestpå – til stegt flæsk, landlig(t lugtende) idyl, rovmord, afghanske narkobaroner, belgiske lejesoldater, diamantsmugling – og en sensommerlun campingkrimi.

Uddrag af bogen

”Har du noget legitimation? Papirer, som viser, at det er din – jeres hund? At du overhovedet må hente den?”

Ordene fik mandens øjne til at flakke mellem mig og Susanne, og da hun tog telefonen op af lommen, holdt han afværgende hænderne op foran sig.

”Stein kender mig nok snarere under mit mellemnavn. Heinrick. Jeg bruger de to i flæng.”

”Mystisk. Skriv.”

”De er måske hr. Winther? Krüger har fortalt mig om Dem.”

Pludselig stirrede manden udelukkende på mig, mens han lynede jakken længere ned og trak det ene jakkeskøde ud til siden.

Mit kendskab til pistoler rakte kun til at fastslå, at den, som han havde stukket ned i bukselinningen, var af den type, som laver huller i folk.

Om forfatteren

Jens Jørgen Hansen, født 1961 nær Varde, cand.scient. fra Aarhus Universitet, underviser på Herning Gymnasium. Han har tidligere udgivet en lang række pseudohistoriske actionbøger, herunder serien Legionæren, men skriver nu hovedsageligt krimier. Som hans seneste krimiserie Manden/Rockerne/Morderen i kolonihaven har også Køteren fra Kamtjatka solid rod i den jyske muld.
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato22 apr. 2021
Udgivet afLytteratur
Sprogdan
Isbn lydbog9788770306454
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog