La familia grande

Lydbog
 
187,50 DKK
I "La familia grande" skildrer Camille Kouchner en privilegeret barndom i et frigjort parisisk venstrefløjsmiljø i 1980’erne. Hendes berømte mor og stedfar udgør sammen med familie og venner en indflydelsesrig klan med magt, succes og gode forbindelser: la familia grande.

Somrene tilbringes på landstedet Sanary i Sydfrankrig, hvor voksne og børn lever tæt sammen i et fællesskab af leg, livlige diskussioner, flirten. Men da Camilles tvillingbror, Victor, i teenagealderen bliver udsat for seksuelle overgreb af den højtelskede stedfar, bryder børnenes verden sammen. Camille må love sin bror at tie om overgrebet, men tavshedsløftet vikler hende ind i et spind af løgn og skyld og skam. Hun trækker sig mere og mere ind i sig selv, og et fortroligt forhold til andre mennesker bliver umuligt. Først efter sin mors død i 2017 besluttede Camille Kouchner at fortælle sin og sin brors historie.

"La familia grande" er en bog om incest og de voldsomme og destruktive følger, det har for ofrene at tie om det. Udgivelsen har ført til en stor debat om seksuelle overgreb i Frankrig.
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato27 aug. 2021
Udgivet afForlaget Grif
Sprogdan
Isbn lydbog9788793980631
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog