Mit Næstved

Buy printed book
 
25,14 USD
I næsten 23 år var Henning Jensen Næstveds borgmester. Den politiske rejse begyndte, da han som ung, nyuddannet lærer i 1973 blev opstillet på Socialdemokratiets liste til byrådsvalget i 1974. Og sluttede med udgangen af 2013. Næsten 40 år i byrådet. Henning Jensen har en fremragende hukommelse, og i denne bog beretter han åbenhjertigt og med sans for detaljen om sine mange år i Næstveds politiske centrum.

Den røde tråd i fortællingen er kærligheden til Næstved. Henning Jensen er Næstved-dreng. Legede i Herlufsholm- skoven, spillede fodbold og håndbold i Herlufsholm Gymnastikforening. Og vennerne i HG fik ham tilbage til hjembyen efter shippinguddannelsen hos A.P. Møller. Frem for en karriere hos Mærsk valgte Henning Jensen en læreruddannelse og Næstved.

Henning Jensen overtog borgmesterkæden efter Svend Hansen i 1988, og med denne bog gør han status. ”Gode år. Krævende år. Sjove år. Først og fremmest dejlige år i befolkningens og mit partis tjeneste”, sagde Henning Jensen, da han i 2011 fortalte byrådet om sin beslutning om at forlade borgmesterposten.
Edition1
Printed pages125
Publish date2020-Dec-03
Published byForlaget DOKOS
Languagedan
Isbn print9788797269909
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook