Book format: Printed book Pdf Epub Audiobook
Book language:
Read

Ned gennem Italien – En kulturhistorisk og politisk rejse gennem syv byer

Buy printed book
23,57 USD
Buy Epub (e-book)
22,39 USD
På sin rejse ned gennem Italien tager forfatteren læseren med til syv spændende byer. Undervejs på sin vandring gennem byerne stopper han op og fortæller om det kulturliv og de personligheder, som gennem tiden har præget stederne. Samt om de dramatiske politiske begivenheder, som har fundet sted i Italien.   De syv byer er:  Trieste, Venedig, Bologna, Firenze, Assisi, Rom og Napoli.         

Uddrag af bogen 
Når man i vor tids globaliserede verden går rundt i Napolis gader og ser på byens gadeliv, kan man ikke lade være med at tænke på det præg, som tidligere herskere har sat på byen.  I Europas historie findes der vel næppe andre regioner, hvor forskellige fremmedartede kulturer gennem tiden har skabt en tilsvarende kosmopolitisk blandingskultur. Napoli har i århundreder været underlagt stormagter udefra. Det er måske derfor, at napolitanerne, der er på vagt, hver gang de lugter bureaukrati og statslig indblanding, stadig er så anarkistiske i dag, tænker jeg.         

Om forfatteren 
JØRN ØRNSTRUP er cand.phil. og medlem af Danske Rejsejournalister. På sine rejser har han gennem årene skrevet mange kultur- og rejseartikler. Deriblandt for Jyllands-Posten, Sjællandske Medier og Dagbladenes Bureau. Han har tidligere udgivet Forelsket i Lissabon, På café i Wien, Indtryk fra Østtyskland og Ned gennem Østeuropa.
Read
Edition1
Printed pages266
Publish date2018-12-14
Languagedan
Isbn print9788772180212
Isbn epub9788772182292