Noter til Matematik for biovidenskab

Buy printed book
 
17,68 USD
Noter til Matematik for biovidenskab har til formål at give et overblik over matematikken på de biologisk orienterede universitetsuddannelser og understøtte den studerende i tilegnelsen af disse matematiske kundskaber. 

Notekompendiet er et supplement til hovedbogen  Matematik for biovidenskab og indeholder formler, grafer, regneeksempler og uddybende forklaringer til de fire moduler fra denne. I kompendiet findes desuden en række gennemregnede eksamenssæt til kurset "Matematik og databehandling" samt en matematisk formelsamling, der indeholder alle de nødvendige formler til kurset.

Indholdet er udarbejdet på baggrund af studerende Pernille Schmidts noter til kurset og er fagrevideret af forfatterne til hovedbogen, Henrik Laurberg Pedersen og Thomas Vils Pedersen.

Noter til Matematik for biovidenskab er et uundværligt opslagsværk for enhver studerende, der ønsker et kort og præcist overblik over matematikken, og er et yderst brugbart værktøj i forbindelse med både forberedelse, forelæsning og eksamen.
Edition1
Printed pages94
Publish date17 Sep 2020
Published byKompendieforlaget
Languagedan
Isbn print9788771730852
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook