Skrog

Køb trykt bog
 
187,46 DKK
Da hans søster Mary ringer og fortæller ham, at hendes datter er dræbt i et skoleskyderi, begynder Gene Bentons rejse ind i en verden, han ikke vidste fandtes: cyberverdenen, der er fuld af chatrooms, halve sandheder og vrede.    
De to undersøger chatrooms og pressefotos og afdækker dyster sammenhænge, mens nye drab finder sted i småbyer over hele USA. Mary præsenterer Gene for Karen Leach, som slutter sig til efterforskningsteamet. Græsrodspopulisme skyller over hele landet under banneret: S. A. F. E. (Secure America For Everyone).     ¨
En krig i Mellemøsten om olieinteresser bortleder for en stund befolkningens opmærksomhed, men slagtningerne fortsætter. Mary dør under mystiske omstændigheder, og Karen flytter ind i Genes liv. Paranoiaen griber Gene og Karen, da de afslører navne og foruroligende fakta. Bliver de overvåget? Er de sikre?

Uddrag af bogen 
Det første skud sparkede jorden op nær den store rutsjebane. Det andet rev armen af Leslie Taylor. For et kort øjeblik var skolegården dødstille. Ingen stemmer, ingen skrålen, ikke engang Leslie. Hun var fuldstændig som forstenet. Børnene var frosne i tid og sted. Paralyserede. Ikke panikslagne, endnu. Smældet fra den varslede begivenhed var så stort, at selv de lærere, der sad og sippede kaffe på bænkene, var lamslåede. Så kom udbruddet. Dødsregnen fra en afstand på et hundrede meter. På den tid, det tog fru Fellenbaum at sætte sit koffeinfri krus på bænken, var der en kugleregn rettet direkte mod de fire gynger og to vipper. Seks små kroppe lå i en bunke på jorden. Blod fossede ud fra overkroppene ligesom kerner fra punkterede kornsække. Ingen bevægelse. Ingen lyd. Idet hun rejste sig for at løbe hen til de faldne, mistede fru Fellenbaum, mor til en, lærer i tolv år, sit højre ben fra knæet ned. Så blev hendes ansigt fjernet ved sammenstødet med et enormt projektil.       

Om forfatteren 
John Andes er født i Pennsylvania, USA, og har læst filosofi ved Brown University. Hans forfatterskab er baseret på den tanke, at vi hver især kæmper mod kræfter, der pludselig opstår i situationer, der ligger uden for vores normale liv. Ved at kæmpe har vi som individer mulighed for at opbygge en bedre og stærkere karakter. 
Udgave1
Trykt sideantal270
Udgivelsesdato14 jul. 2021
Sprogdan
Isbn trykt bog9788772376905
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog