About the author

 

Annemarie Kirk har mange års erfaring med digital forretningsudvikling, og har været med til at drive digitaliseringsprocesser i en række store og mellemstore danske virksomheder, blandt andet Berlingske Media og Huset Markedsføring.

Hun holder ofte foredrag, ikke mindst om udviklingen på det mobile og sociale område. Derudover er hun både en engageret netværker og passioneret globetrotter.

Annemarie er født i Nyborg i 1975, og bosiddende i København.

LinkedIn – Job & karriereudvikling på nettet er Annemaries første udgivelse.

Read sample
Read

Social selling på LinkedIn

  • Lær hvad social selling er
  • Få det bedste ud af LinkedIn for din virksomhed
  • Dyrk og styrk dit brand
  • Optimer din profil
  • Skriv effektive statusopdateringer

Social selling kan kort opsummeres som kunsten at sælge til sit sociale netværk. Det handler om at udnytte de sociale platforme ordentligt, så det bliver lettere for os – som individer eller som del af en virksomhed – at hjælpe og få gavn af netværket: socialt, fagligt og økonomisk.

Dette todelte hæfte henvender sig dels til individer, der ønsker at opnå en forståelse for hvordan man kan bruge social selling som et led i sin personlige karriereudvikling, og dels til virksomheder, der ønsker at fremme brugen af social selling til at styrke virksomhedens renommé og optimere det daglige salgsarbejde. Alle afsnit er krydret med tips og tricks fra personer i forfatterens netværk, og hvert kapitel indeholder eksempler eller cases, der kan inspirere dig til at mestre social selling.


Annemarie Kirk har siden 2012 arbejdet med rådgivning i brugen af LinkedIn, både for virksomheder med henblik på øget kundeloyalitet og omsætning, og for personer med henblik på individuel karrieudvikling og netværksopbygning. 

16,41  USD
Buy printed book
Incl. streaming access
15,14  USD
Pdf & Epub
Incl. streaming access
Edition1
Printed pages97
Publish date12 Aug 2021
Published byForlaget Libris
Languagedan
ISBN print9788779370586
ISBN pdf9788779370593
ISBN epub9788779370609