Transformers - Classified 1 - Mødet i ørkenen

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
7,39 USD
Audiobook
 
10,41 USD
Et helt nyt Transformers-eventyr! Tre enorme mekaniske skabninger angriber en afsidesliggende luftbase. Lige efter angrebet styrter to mystiske "meteorer" ned i den nærliggende Nevadaørken.
Da den tolvårige Kevin Bowman ser nyhederne, kan han ikke tro sine egne øjne. De kæmpestore robotlignende skikkelser ligner på en prik dem, der stod bag et vanvittigt angreb to år tidligere, hvor Kevins forældre omkom, så han blev alene med sin storebror. Da Kevin cykler hjem den aften, ser han lysglimt på aftenhimlen. Han tror, det er en meteor og tager ud i ørkenen – men i stedet for en meteor finder han en over fire meter høj robot, der er på vej op af et krater i jorden!
Robotten, han møder, er autobotten Gears, der er på mission for at sikre et hemmeligt våbendepot, inden de onde decepticons finder det. Men nogen er fulgt efter Gears til Jorden. Autobotterne er faldet, så det er op til et lille menneske at redde verden. Er Kevin villig til at ofre alt for sin nye ven?
Tag med de seje autobotter på hæsblæsende eventyr i kampen for at beskytte menneskeheden mod de frygtindgydende decepticons og deres leder Megatron. Bøgerne er baseret på den nye tv-serie Transformers Prime, bl.a. kendt fra Netflix, som har vundet tre Daytime Emmy-priser.
Edition
Printed pages149 Sider
Publish date30 Apr 2021
Published bySAGA Egmont
Languagedan
Isbn epub9788726524604
Isbn audio9788726490688
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook