Transformers Prime - Optimus i fara

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
21,58 DKK
Lydbog
 
22,78 DKK
En gigantisk explosion på Rymdbron har slukat stora delar av decepticonernas terrorarmé - och Megatron själv i egen hög person. Ändå upptäcker autoboterna att en okänd energonkub är i färd med att förflytta sig nere på jorden. Kan det verkligen vara decepticonerna som smider planer utan sin store ledare?

När Optimus Prime och Bumblebee ger sig av för att undersöka det mystiska föremålet upptäcker de något högst oroväckande. En decepticon vid namn Starscream har utnämnt sig själv till Megatrons efterträdare och nu har han kommit till jorden för att väcka en sovande krigare. En krigare som visar sig ha ett mörkt förflutet och ouppklarade affärer... med Optimus Prime!

Transformers Prime - Optimus i fara innehåller även berättelsen Transformers Prime - På villovägar!

HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS PRIME och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad från HASBRO. Följ med autoboterna på fartfyllda äventyr när de försöker beskydda mänskligheten mot de skräckinjagande decepticonerna och deras ledare Megatron. Böckerna är baserade på den nya tv-serien Transformers Prime, känd från Netflix, som har vunnit flera Daytime Emmy Awards.
Udgave
Trykt sideantal59 Sider
Udgivelsesdato17 sep. 2020
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogswe
Isbn epub9788726510607
Isbn lydbog9788726510638
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog