Trap Danmark: København I – Trap Danmark. 6. udgave, bind 32

Buy printed book
70,71 USD
København I er første del af  Trap Danmark 6. udgaves beskrivelse af Københavns Kommune. Bindet udgør samtidig bind 32 i bogværket om Danmark. I alt har 157 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog, der dækker det væsentligste fra Absalon til Amager Bakke og fra Mindelunden til Mærsk Tårnet.

Læs om Københavns volde, bombardementet i 1807 og om, hvordan byen sprængte sine rammer i midten af 1800-tallet. Få indblik i indvandring gennem århundreder og i, hvordan kommunen siden årtusindskiftet har gennemlevet en udvikling med stigende befolkningstal og økonomisk fremgang. Tag på rejse fra Christian 4.s København til det nye Nordhavn, og se, hvordan byen har ændret sig ved landindvinding og metrobyggeri. Amalienborg, DR Byen og Operaen er også med – ligesom sportens København, Gasolin’ og  Homo Metropolis har fået plads. 

Trap Danmark har det væsentligste med. 
Fra det mest almindelige til det mest specielle.

København I giver en overordnet beskrivelse af kommunens natur og landskab, historie, kultur og de store kulturinstitutioner samt samfundsmæssige forhold med omtale af vigtige virksomheder, institutioner og organisationer.

København II beskriver hver af kommunens ti bydele.


Edition1
Printed pages272
Publish date2020-Nov-27
Published byTrap Danmark
Languagedan
Isbn print9788771810363
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook