Ulige uger

Dette er en ægte grine- og grædebog fyldt med sorg, længsel, voksendating og andre øjeblikke fra det livsomvæltende kaos, vi kalder en skilsmisse.

Ulige uger er til dig, der står midt i balladen, eller dig, der har fået krisen lidt på afstand, delt boet og kan smile af de urolige tider. Den er til dig, der har brug for en ærlig og sjov hjælp-til-selvhjælpsbog og et kærligt skub. Og bare rolig, der er både håb, kærlighed og et dejligt liv på den anden side. For selvom en skilsmisse kan byde på skænderier, IKEA-ture, underlige kropsprojekter og børn, der savner, er det også en mulighed for at finde tilbage til sig selv. Og der er faktisk ikke noget smukkere end kvinder (og mænd), der rejser sig fra en skilsmisse og går ud og æder af livet.  

Pressen skriver:

"Mange velovervejede og reflekterende pointer om ensomhedens og tosomhedens vilkår."
★★★★ Berlingske

"Herlig, ligefrem og moderne bog."
★★★★ Jyllands-Posten 

"Svært underholdende Ditte Gieses måde at fremhæve den frihed på, der følger med en skilsmisse, er både indtagende, tapper og mulig under forudsætning af en frihedsfølelse, som selv min egen frigjorte generation næppe ville kunne leve op til." 
Information

"Giese rimer ikke på hverken tabu, skyld eller skam. Hendes bog er en opmuntrende håndsrækning til mødre, der lige er blevet skilt."
Litteratursiden.dk

DITTE GIESE (f. 1977) er forfatter, kulturjournalist og kritiker. Hun er især kendt som feministisk debattør og en markant stemme i samfundsdebatten. Hun har tidligere udgivet 90’er bogen – fortællinger fra det sjove årti (2009) og bestselleren Breve til livet sammen med Anne Sofie Allarp (2020).  
27,82  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages210
Publish date31 May 2022
Published byAlpha Forlag
Languagedan
ISBN print9788772391236