UNMUTE dit digitale lederskab

Buy printed book
Incl. streaming access
31,67  USD
Pdf & Epub
Incl. streaming access
25,31  USD
Audiobook
 
31,67  USD

Med UNMUTE dit digitale lederskab vil vi hjælpe danske ledere med at blive verdens bedste. Når du unmuter dit digitale lederskab, åbner du nemlig op for en verden af muligheder, som du ikke har i den fysiske verden.

Det er vores overbevisning, at langt de fleste ledere i dag ikke til fulde udnytter alle de digitale muligheder, men stiller sig tilfredse med kun at udnytte et begrænset antal af de funktioner, som den digitale arbejdsplads og den digitale forretning indeholder. Måske fordi ’plejer’ går meget godt, eller måske fordi de ikke kender dem. Bogen, du sidder med i hænderne, vil være med til at bringe dit digitale lederskab til næste niveau. 

Bogen tager afsæt i to megatrends, nemlig digitalisering og behovet for en regenerativ tilgang til medarbejdere, kunder og forretning. Bogen præsenterer en række discipliner, som lederen skal mestre i en verden, der bliver mere og mere digital, og hvor der samtidig skal leveres på samfundsniveau. Det drejer sig blandt om forretningsforståelse, kommunikation, kultur, lobbyisme, kunderelationer og teknologier.

I bogen er der bidrag fra en lang række toneangivende erhvervsledere samt en række modeller og tjeklister, som gør det nemt for dig at lære af de allerbedste.

Lad os sammen unmute endnu flere muligheder. For ellers går vi glip af den næste digitaliseringsbølge, den næste store kamp om de globale talenter, samt muligheden for at skabe det mest frugtbare arbejdsliv og samfund for os selv og andre.

Edition1.
Printed pages214
Publish date19 Aug 2021
Published bySpintype
Languagedan
ISBN print9788771921090
ISBN pdf9788771921106
ISBN epub9788771921113
ISBN audio9788771921120
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook