Unmute dit digitale lederskab

Buy printed book
 
31,30 USD
Pdf & Epub
Incl. streaming access
25,02 USD

Dette er en forudbestilling. Bogen forventes klar i August.

Med UNMUTE dit digitale lederskab vil vi hjælpe danske ledere med at blive verdens bedste. Det forudsætter større digital forståelse og villighed til at udfordre status quo. Vi ønsker at give dig som topleder mulighed for at skabe de mest optimale rammer for dine medarbejdere og jeres forretning. 
Og her forstår vi UNMUTE som meget mere end at sige noget på et Teams-møde.

Når du unmuter dit digitale lederskab, åbner du op for en verden af muligheder, som du ikke har i den fysiske verden. Det gælder både muligheder for jeres forretning, for medarbejderne og for dig som leder. Vi vil gennem bogen vise dig forskellige niveauer af digitalt lederskab, som du kan ’unlocke’, som når man unlocker nye baner i et computerspil. Det er nemlig vores overbevisning, at langt de fleste ledere i dag ikke til fulde udnytter alle banerne, men stiller sig tilfredse med kun at udnytte et begrænset antal af de funktioner og muligheder, som den digitale arbejdsplads og den digitale forretning indeholder. Måske fordi ’plejer’ går meget godt, eller måske fordi de ikke kender dem. Bogen, du sidder med i hænderne, vil være med til at bringe dit digitale lederskab til næste niveau. 
 
Lad os ikke stoppe her. Lad os sammen UNMUTE endnu flere muligheder. For ellers går vi glip af den næste digitaliseringsbølge, den næste store kamp om de globale talenter, samt muligheden for at skabe det mest frugtbare arbejdsliv for os selv og andre.

Edition1.
Printed pages
Publish date14 May 2021
Published bySpintype
Languagedan
Isbn print9788771921069
Isbn pdf9788771921076
Isbn epub9788771921083
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook