Read sample
Read

Gossip Girl 5: Sådan vil jeg ha' det

Mine kilder siger, at det helt sikkert ikke er første gang, at den berømte arving fra Greenwich og vores yndlingsfotomodel har mødt hinanden. De to var gode venner på første år på kostskolen, men kæmpede om en fyr i Frankrig, sommeren før de begge to blev smidt ud. Jeg er ret sikker på, at der er meget mere i den historie, men i stedet for at lave en masse ballade, vil jeg hellere vente på, at skeletterne kommer væltende ud af skabene – og det skal de nok gøre, tro mig.

"Sex and the City for unge." – Teen People

"En syndig fornøjelse. Bogen virker som sladderen selv – når du først er i gang, er det meget svært at stoppe." – Publishers Weekly
Træd indenfor i Gossip Girls skandaløse verden af bagtalelse, jalousi og forræderi. En verden befolket af New Yorks lækreste mennesker, som – for det meste – viser sig at være ret almindelige under alt designertøjet. Den amerikanske forfatter Cecily Brooke von Ziegesar (f. 1970) er bedst kendt for ungdomsbøgerne "Gossip Girl", som er blevet lavet til en tv-serie, der har vundet stor popularitet i USA såvel som Europa. Cecily von Ziegesar er født og opvokset i New York City, som er scene for "Gossip Girl"-serien.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages212 Sider
Publish date31 Aug 2021
Languagedan
ISBN epub9788711796849