SANK med børn – Børnenes vilde spisekammer

Køb trykt bog
 
227,46 DKK

I denne bog kan børn, pædagoger og lærere, forældre og bedsteforældre lære om spiselige planter på en sikker og inspirerende måde. At samle spiselige planter i naturen er en underholdende aktivitet, der styrker samværet for børnefamilier og giver mere udeliv. Med bogen i hånden får læseren styr på planternes navne og anvendelsesmuligheder og kan gå på opdagelse i skov, eng, vandløb og krat efter nye smagsoplevelser.


Fokus i bogens første del er en planteflora med fotos af de enkelte planter og beskrivelse af, hvor de vokser, hvornår de høstes, og hvordan de bruges i køkkenet. Bogen indeholder 64 planter, som man trygt kan plukke og tage med hjem i køkkenet.


Anden del er forslag til forskellige sanketure ved eng, sø, hede, strand og i skoven med forslag til planter, der kan høstes i de forskellige årstider.


Til slut rundes bogen af med 59 børnevenlige opskrifter, der er tilpasset børns smagsløg og enkle at gå til for begyndere.


Johanne S. Philipsen er en entusiastisk hobbykok med stor kærlighed til vilde planter og den danske natur. Hun har en ph.d. i kognitiv semiotik. Julie A. Swane afholder sanketure, hvor hun lærer fra sig om spiselige vilde planter. Julie er uddannet arkitekt og har før det læst havebrug i tre år. Hun har i 2019 åbnet butikken ‘Din Planteven’ med fokus på bæredygtige planter. Julie er også medforfatter til bogen Høst ved havet.

Udgave1
Trykt sideantal272
Udgivelsesdato16 jun. 2021
Udgivet afTurbine
Sprogdan
Isbn trykt bog9788740670752
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog