Bogen til barnebarnet

Kærlige tanker og ord skrevet til dig i løbet af din barndom

Bogen til Barnebarnet (ISBN: 9788797249987) er en mindebog til dig, der gerne vil forevige minderne fra de første år sammen med dit barnebarn, fortælle om din egen barndom og genleve det sammen. Med tiden bliver ringbindet/scrapbogen et skattekammer af minder og oplevelser som du kan give videre til dit barnebarn.
Med plads til mange personlige minder  
Barnebarnets bog er en perfekt bog/gave til de kommende bedsteforældre, og mange år senere er det en fantastisk kærlig gave til barnebarnet. De 80 sider med håndskrevne overskrifter og sætninger hjælper bedsteforælderen på vej med skrivningen, så alle de mange minder kan foreviges. Bogen kan både udfyldes af én eller flere bedsteforældre. 
Tilføj selv flere sider og minder 
Bogen er lavet som et ringbind (A4 størrelse) så der nemt kan sættes sider, tegninger, plastlommer (A4) og billeder ind i bogen. Der er plads til at udfylde mange minder med barnebarnet som f.eks.: første møde, navngivelsen/barnedåben, juleminder, fødselsdage og meget mere.   
Jeres barndomsminder gives videre 
Bogen indeholder også kapitlet: “Fortæl mig…”, hvor bedsteforælderen skal fortælle om sine barndomsminder og opvækst. Et andet kapitel i bogen er “Spørg mig…” hvor bedsteforælderen skal stille barnebarnet spørgsmål. Spørgsmålene er et uddrag fra WITHWHITE’s bog: Spørgebogen, der især er populær blandt bedsteforældre. I Barnebarnets bog bliver barndomserindringer fra både bedsteforælderens - og fra barnebarnets barndom, givet videre.  
Værd at vide:   
  • 80 sider i ringbind
  • 200 gram kvalitetspapir
  • Produceret i Danmark  
  • Med plads til minder fra minimum 0-6 år 
  • Tilføj selv udklip, billeder, plastlommer (A4) og flere sider 
  • En fantastisk kærlig gave til barnebarnet 
  • Bogen kan både udfyldes af én eller flere bedsteforældre  
Fortæl nyheden til de kommende bedsteforældre  
TIP: Det er den perfekte bog/gave til de kommende bedsteforældre, og mange år senere er det en fantastisk kærlig gave til barnebarnet. Det kan fx. være perfekt at give bogen videre som barnebarnets konfirmationsgave. 
37,48  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date18 Nov 2021
Published byWITHWHITE
Languagedan
ISBN print9788797249987