Read sample
Read

Digte om naturen for børn

Digte om naturen for børn er for børn mellem 5 og 10 år og kan både læses hjemme og i institutioner og skole. Vi lever i en tid med mange kriser i og omkring naturen, men der er ved at bryde et nyt natursyn frem. Med disse digte har jeg givet næring til dette natursyn, og jeg sår små frø, der handler om, at naturen er vigtig for os, og at vi skal passe godt på den.    
Digtene er enkle: små situationer, der sanses, og de er skrevet, så både forældre, pædagoger og lærere kan tale videre om naturen med børnene. Bogen kan også bruges som inspiration til små enkle aktiviteter: studere en mariehøne, gå en tur og samle efterårsblade, tænde et bål osv. Bogen kan bruges til alle former for naturlæring.         

Uddrag af bogen 
Vi planter træer 
i min skole 
Så dyrene 
kan bo et sted i verden   

Jeg kan se birk 
Jeg kan se fyr 
jeg kan se eg    

Og en kæmpe blodbøg 
foran døren   

Vi planter træer 
i min skole 
Så vi kan sidde 
I skyggen i verden         

Om forfatteren
Annette Tezkratt er født i København i 1965, men er nu bosat på Nordfyn. Hun er uddannet folkeskolelærer og indvandrerlærer og har skrevet digte siden 2012. Hun arbejder som lærer. Hun har desuden været 8 år på Radio Nordfyn og arbejdet som radiovært og reporter. Hun har lavet flere programmer om naturen.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages48
Publish date18 Mar 2022
Languagedan
ISBN print9788775753260
ISBN epub9788775755240