Hvert skridt som det er

Der er ikke noget opmærksomhedsøkonomi over denne bog. Og mens Meta, Google, TikTok og resten af industrien øger profitten, har den taget sine egne skridt og dømmer ingen.   
Tågen, vinden bærer bort, er så måske nok en tech-tåge, men også tågen, der indhyller en forårssol med en elg i en svensk skov, nogle blade, der drypper. Men aldrig med en haijin, der på traditionel vis kun tæller stavelser om ”natur-naturen”, som om der findes noget, der ikke er natur?   
Vor tid er en polariseret, fremmedgjort tid, og haikuets mange relaterede former beskæftiger sig med samfundet her og nu, iblandet et bevidst kritisk blik. Tag ikke fejl, kære læsere, det behøver ikke være ensformigt og kedeligt. Her dissekeres ikke frøer med stavelser.       

Uddrag af bogen 
Mor 
smuldrede cigaretter og småkager   

Jeg voldnulrer 
en kleenex 
i frakkelommen

Om forfatteren 
Mona Larsen (f. 1948) har siden 1970’erne været anerkendt sanger og tekstforfatter i dansk musik. I jazzen har hun indspillet med store danske som internationale navne og har vundet priser. Seneste CD-udgivelse er Grains of Sand fra 2009. Som medlem af Dansk Forfatterforenings Lyrik- og Haikugruppe har hun udgivet flere samlinger. Mikropoesien udforskes i forsøget på at skubbe grænserne for det moderne vestlige haiku med nærværet som udgangspunkt i den virkelighed, der opleves her og nu.  
12,88  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages100
Publish date21 Aug 2023
Languagedan
ISBN print9788776084219