About the author

Dr. David G. Benner (born February 9, 1947 in Orillia, Ontario) is an internationally known Canadian depth psychologist, author and wisdom teacher. The central organizing thread of his life and work has been to help people live the human journey in a deeply spiritual way and the spiritual journey in a deeply human way. Drawing on the insights of science, philosophy, the perennial wisdom tradition and forty years of work integrating psychology and spirituality, the focus of his more than thirty books has been the unfolding of the self associated with a journey of awakening and transformation, and the access this provides to wisdom.

At lære sig selv at kende

at opdage, hvem man er i Gud

2. udvidede udgave med spørgsmål til grupper.

At der er en dyb sammenhæng mellem at kende sig selv og at kende Gud, har fra kirkens første tid været en vigtig erkendelse. Men selv om der ikke har hersket nogen større teologisk uenighed om den sammenhæng, er den i den moderne kirke i vidt omfang blevet glemt.

Kristne har fokuseret på at lære Gud at kende på bekostning af at lære sig selv at kende. Resultatet er blevet en spiritualitet, der ikke er funderet i vores erfaringer. Hvis vi fokuserer på Gud, men ikke lærer os selv at kende, skaber det grobund for en ydre fromhed, der efterlader en kløft mellem det tilsyneladende og virkeligheden, som den er.

David G. Benner beskriver i denne bog, hvordan man kan lære sig selv at kende, samtidig med at man finder sit sande jeg i relationen til Gud. At lære sig selv at kende er den anden bog i en trilogi. De to andre er At overgive sig til kærligheden og At vælge Guds vej.    
15,09  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages130
Publish date15 Feb 2022
Published byBoedal
Languagedan
ISBN print9788793062382