Vise ord i Billeder

Ordsprog og citater fortolket i billeder

Når en billedkunstner samler sine yndlingscitater og fortolker dem i billeder, opstår der en smuk og meget unik bog, hvor billeder og ord side om side får lov at udfolde sig. Det bliver andet og mere end en citatsamling. Kunstneren åbner med sine billeder ordene op til en nuanceret fortælling og fortolkning af livets store spørgsmål. 

Kirsten Svenstrup har gennem årene samlet på ”vise ord”, ordsprog og citater, som har haft en særlig afgørende betydning for hende i forskellige livssituationer. Teksterne er således inspirationskilden, men billederne bliver det centrale. Gennem et sprudlende og fantasifuldt billedsprog fortælles om livets store spørgsmål og dilemmaer, og filosofiske spørgsmål bliver sanseligt jordnære. 

Bogen er et overdådigt billedværk, hvor Kirsten Svenstrup i sit kendte naivistiske billedsprog fortolker hvert af de 30 korte tekster og omformer ordene til billeder. Det er formidling af livsvigtige spørgsmål og svære tekster på en fortællende, inspirerede og humoristisk måde. 

Værket er en hyldest til menneskets forbundethed med naturen og hinanden, og bliver dermed en filosofisk og billedpoetisk kommentar til vigtige livssituationer. 
17,61  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date12 Jul 2022
Published byForlaget Ravnerock
Languagedan
ISBN print9788794173230