Haegue Yang -Double Soul

Træd ind i Haegue Yangs forunderlige univers! SMK viste den første store udstilling i Danmark med den anerkendte sydkoreanske kunstner. I udstillingen Double Soul kunne du opleve et stort udvalg af hendes sanselige værker, der både lyste, lugtede og bevægede sig.
Skulpturer og installationer, der pirrer dine sanser
Roterende persienner, lysende elpærer, raslende bjælder og en lugt af krudt og vilde blomster. Haegue Yang er kendt for sine særegne skulpturer og store installationer, der pirrer sanserne. Hendes kunstværker består af alt fra tørrestativer og ventilatorer til påfuglefjer, kunstige planter og pomponer af nylon. 

Dobbeltheder og modsætninger
Udstillingstitlen Double Soul refererer til Yangs interesse for dobbeltheder. I sine værker undersøger hun sammenhænge mellem tilsyneladende modsætninger, som for eksempel traditionel og moderne kultur, industriel masseproduktion og håndværk, og det hverdagslige og det exceptionelle.

Dobbeltheden gør sig også gældende i Yangs eget liv. Hun er uddannet fra kunstskoler i Sydkorea og Tyskland og bor i dag skiftevis i Seoul og Berlin. I sin kunst beskæftiger hun sig med temaer såsom dobbelte, mangfoldige eller manglende tilhørsforhold – og flere af værkerne udspringer af hendes egen følelse af ikke helt at høre hjemme nogen steder.

Læs mere om Yang og udstillingen Double Soul i denne udstillingsfolder.
6,94  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date05 Mar 2022
Published bySMK Forlag
Languagedan
ISBN print9788775512379