De tre musketerer 1: D’Artagnan

den officielle manga

1627: Den unge, fattige Charles d'Artagnan rider mod Paris for at forfølge sin drøm: at søge optagelse i musketerkorpset, eliteenheden i den franske kong Ludvig XIII’s personlige livgarde, hvis ledestjerner er ære, prestige og ikke mindst eminent beherskelse af våben. 

Ved skæbnens gunst møder han tre tapre kammerater undervejs: Athos, Porthos og Aramis – de tre musketerer. Men snart også den farlige Milady de Winter og den udspekulerede kardinal Richelieu. Omgivet af nederdrægtige sammensværgelser forenes d’Artagnan og de tre modige musketerer i farefulde missioner under et motto, der forsegler både deres alliance og deres venskab: ”En for alle ... alle for én!”  

Om serien og filmene 
De tre musketerer er et exceptionelt tegneserieprojekt: Alexandre Dumas parret med manga bliver til et episk drama baseret på Martin Bourbons to nye storfilm: ”De tre musketerer: D’Artagnan” og ”De tre musketerer: Milady" med blandt andre Eva Green, Vincent Cassel, Jacob Fortune-Lloyd og François Civil i hovedrollerne.  

Tegneserien er skrevet af den fransk-tunesiske forfatter Néjib (Néjib Belhadj Kacem, f. 1976) og tegnet af den franske mangaka Cédric Tchao (f. 1976). 

Anden og sidste del udkommer december 2023.
16,00  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages192
Publish date10 May 2023
Published byCobolt
Languagedan
ISBN print9788770857864