Surprise

Hvem skulle tro, at man kunne skabe en fortælling om fire små kviste med hver deres personlighed. Det kan man, når man hedder Andrew McDonald og Ben Wood. De to står også bag den totalt crazy serie “Rigtige duer”, der inden længe kan ses på Nickelodeon. 

Hovedpersonen i bind 1 SURPRISE er Røde. Han er en VILD Kvist, der elsker at overraske folk. Så når han springer ud og råber “SURPRISE” til sine venner, forventer han, at de griner - men i stedet bliver de chokerede og bange og måske også lidt irriterede. Kan Red forblive vild OG finde en bedre måde at overraske sine venner på? Perfekt bog til de helt yngste elskere af graphic novel genren.

De første to Hej Kviste-bøger er tilgængelige på samme tid! Perfekt til fans af “Rigtige duer” og “Underhundene”.

Andrew McDonald er forfatteren til HEJ KVISTE and RIGTIGE DUER. Han bor i Australien, hvor han finder på historier og skriver dem ned. Han elsker at skrive bøger, der får børn til at grine, gispe og undre sig over verden. Hans bøger er blevet nomineret til priser som Australian Book Industry Awards, Readings Children's Book Prize og YABBA, KOALA og KROC børnebogspriserne. I sin fritid kan Andrew godt lide at læse bøger, spise kage og hoppe på sengen. Nogle gange, på én gang! 

Ben Wood er illustrator til bestselleren RIGTIGE DUER og den grafiske romanserie HEJ KVISTE. Han er tiltrukket af historier, der er sjove og inderlige. Woods livlige illustrationer afspejler hans kærlighed til grafiske romaner og animation. Han bor i Australien.
37,57  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages48
Publish date12 Nov 2023
Published byBogoo
Languagedan
ISBN print9788794446709