Med hjertet forrest

Ifølge Lisbeth Fruensgaard har mange af os glemt at lytte til vores hjerte, og med sin nye bog vil hun gerne inspirere os alle til at huske på det. Vores tid inviterer mere end nogensinde til at lytte til hjertet og tage hjertets inderste hvisken med på råd i vores fremtidige valg. At lytte til vores hjerte er vigtigt, fordi al langtidsholdbar succes ifølge Lisbeth Fruensgaard uundgåeligt udspringer fra hjertet. Det gælder i alle livets vigtige sammenhænge – i vores parforhold, i vores arbejdsliv og i vores fritid, og det gælder på større plan i forhold til vores samfund og verden.

At få hjertets vej aktiveret kloden rundt er en stor opgave, som kun kan løses i fællesskab. Men vi kan alle begynde med os selv. Hjertet kender vores inderste længsler og drømme. Og hjertet ved, hvad der er bedst for os på den lange bane. Her er ikke noget "burde og skulle". Kun rene budskaber om, hvad der vil få sjælen til at synge og gøre livet godt – og verden til et dejligt sted at være. Mens hovedets sprog er højt og larmende, er hjertets sprog stille og meget nemt at overhøre. Intentionen bag bogen er derfor at videregive metoder og teknikker, der til hver en tid vil lede dig ind på hjertets vej og hjælpe dig med at leve med hjertet forrest og i stærk kontakt med din sjæl. Bogen belyser også de mange forhindringer, der kan opstå på vejen, og hvad man gør for at forcere dem og komme tilbage til den dybe hjertekontakt og rette kurs i livet. 


Lisbeth Fruensgaard brænder for at hjælpe mennesker med stress i sin egen klinik. Samtidig underviser hun i stressforebyggelse i en lang række virksomheder, for en ting er at hjælpe mennesker, der er gået ned med stress, men det er lige så vigtigt, hvis ikke endnu mere vigtigt at forsøge at forebygge det. Siden 2006 har hun drevet sin egen virksomhed Fruensgaard Coaching.

24,42  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages248
Publish date06 Jun 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740691085