Min Far Kendte (The Secret) Hemmeligheden

I 2006, i en alder af 72, steg Bob Proctor og hans træningsprogrammer ud på verdensscenen med filmfænomenet The Secret. (Hemmeligheden) Det, der fulgte, omfattede flere optrædener på Larry King Live, The Ellen DeGeneres Show og Nightline. Bobs verden var for altid forandret, men han var klar. Faktisk havde han Forudset det. 

Længe før sin film- og tv-debut, levede og underviste Bob Proctor i principperne for succes. Han var en pioner på dette område, årtier før det blev alment kendt, og havde en sund besættelse med at dele sine opdagelser med hele verden i over 60 år. Bob Proctor er blevet fejret som en af verdens største lærere i velstand og er efterlignet af mange af de bedste ledere indenfor personlig udvikling. Han banede vejen i begyndelsen i 1961 da Ray Stanford gav ham et eksemplar af bogen Think And Grow Rich (Tænk & Bliv Rig). Han fortsatte med fuldstændigt at lave sit liv om, og vigtigst af alt, dedikerede han sit liv til at hjælpe mennesker rundt om i verden, fra alle mulige baggrunde, til at indse deres sande ubegrænsede potentiale.

Selv nu, efter at hans død i februar 2022, er Bob Proctor fortsat katalysatoren, som inspirerer utallige drømme til at gå i opfyldelse og udløser legemliggørelsen af ægte frihed for mænd, kvinder og børn over hele verden. Der er ingen i verden som Bob Proctor.   

Som den søn, der arbejdede ved sin fars side, blev Brian Proctor ofte spurgt om, hvordan det var at vokse op som Bob Proctors søn. I denne bog svarer Brian på det spørgsmål ved at dele historier, lektioner og dybt personlige erfaringer, i en en letlæselig samtale, som giver dig et indblik i Bob Proctors private verden.

I denne bog vil du finde mange fordele, når du lærer fra bag kulissernes visdom og styrke. . Du vil lære det på en – trin – for - trin måde:

• Hvordan du begynder dagen i dag med små skridt, som vil have stor indvirkning på resten af dit liv. 

• Instruktioner til at fjerne de mentale blokeringer, der holder dig tilbage. 

• Instruktioner at efterligne, som træner dit sind til at komme ud over fortidens sår og helbrede dig selv. 

• Gennembrud, hvorfor det, bare at ønske sig noget, ikke er godt nok. 

• Klarhed, der afslører, hvorfor overflod er din fødsels ret. 

• …og rigtig meget mere.
32,87  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages360
Publish date23 Aug 2023
Published bySphinx forlag
Languagedan
ISBN print9788777595387