Bogen om Videnskab

Store ideer enkelt forklaret

Opstod universet med et Big Bang? Er lys en partikel eller en bølge eller måske begge dele? Hvordan virker tyngdekraften? Og hvem opdagede elektromagnetismen?

Alt dette og meget mere får du svaret på i denne fascinerende bog, som udforsker de største videnskabelige gennembrud fra de første forudsigelser af solformørkelser til nutidens behandlinger med genterapi.

Rejsen op igennem videnskabens historie starter med et inspirerende forord af professor i astrofysik ved Niels Bohr Instituttet, ANJA C. ANDERSEN, der fortæller om, hvordan hun første gang blev draget ind i videnskabens forunderlige verden.

Skrevet i lettilgængeligt sprog, krydret med flotte illustrationer og oplysende grafikker samt citater fra videnskabens vigtigste personligheder præsenterer BOGEN OM VIDENSKAB de største ideer og de begivenheder, der har formet vores verden.

Bogen om Videnskab har, som de øvrige titler i STORE IDEER-SERIEN, et letgenkendeligt og nemt overskueligt format, hvor du enten kan læse den fra ende til anden, eller måske bare bladre rundt og slå ned lige der, hvor indholdet pirrer din nysgerrighed.

Bogen om Videnskab er en del af den prisvindende og internationalt anerkendte bogserie Store ideer enkelt forklaret, som har solgt millioner af eksemplarer verden over, og nu endeligt er udkommet på dansk i flotte opdaterede udgaver.
26,08  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date03 Jun 2023
Published byForlaget Bark
Languagedan
ISBN print9788797443828