Metode og videnskabsteori for finansbachelorer

skab viden, der giver værdi

Som færdiguddannet finansbachelor anvender man data i alle sammenhænge og jobfunktioner, og det er vigtigt at arbejde på et empirisk sagligt grundlag.

Det er målet, at bogen vil gøre det nemmere at bruge metode og videnskabsteorifaget til at skabe ny og brugbar viden. Den indeholder således også mange praktiske eksempler på, hvordan man anvender metode og videnskabsteori i både den finansielle sektor og i generelle økonomifunktioner.

METODE OG VIDENSKABSTEORI FOR FINANSBACHELORER behandler de væsentligste videnskabsteoretiske og metodiske aspekter med særligt henblik på både opgaveskrivning og karrieren bagefter ved at:
- introducere til skriveprocessen samt udarbejdelsen af en problemformulering 
- introducere til valget af det relevante paradigme, som vil være udgangspunkt for det metodiske valg
- give læseren redskaberne til både at indhente og analysere data med afsæt i videnskabsteoretiske og metodemæssige valg.

Kort sagt giver bogen værktøjerne til at reflektere over de videnskabsteoretiske og metodemæssige valg, som er nødvendige for at træffe begrundede valg. Det er netop disse værktøjer og refleksioner, som kan skabe viden, der giver værdi for dig og din kommende virksomhed.
34,22  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages272
Publish date11 Jul 2023
Published byDjøf forlag
Languagedan
ISBN print9788757456226