Zombie diaries - Deja-MUH!

Tredje bind i Zombie diaries om Jimmy og hans venner, der forsøger at forblive normale (og menneskelige) i en zombiekoapokalypse.

Hej, mit navn er Jimmy, og jeg lever i en totalt skør ZOMBIEKO- APOKALYPSE! Alle savler og brøler overalt! Mig og mine bedste venner sejler over havet på et skib, der hedder Lækkerstad! Det er faktisk lige så stort som en by, og det har ALT! Skibet fører os mod en særlig milliardær, Belon Busk, som kan hjælpe mig med at forvandle min savlende mor tilbage til en menneskelig mor. Så længe en ond videnskabsmand og hans superseje robot holder sig langt, langt væk …

I den tredje bog om Jimmy og zombiekøerne tager forfatterduoen Guy Edmonds og Matt Zeremes læserne med på et actionfyldt eventyr med køer, eksplosioner, robotter, hajer, savl, minigolf, prutter og spaghetti. Bøgerne er skrevet i højt tempo og med masser af humor og action. Det er Jimmy, der fortæller i dagbogsform, som er med til at gøre bøgerne endnu mere relaterbare for de yngste læsere, og så er illustrationerne dynamiske og underholdende. Der sker noget på hver side!
14,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages256
Publish date11 Aug 2023
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740079166