About the author

Anders Morgenthaler (born 5 December 1972) is a Danish comics artist, children's book author, animator and film director.

Femlingerne stjæler en olding

Luk vinduerne! Lås dørene! Gem dine elskede kæledyr og værdifulde ejedele! Her kommer endnu et eventyr med de bindegale, ekstatiske, evigt sitrende femlinger!

En dag da Allan, Allan, Allan, Allan og Allan er i gang med at samle ingredienser til en smoothie, der kan udløse akut forældreallergi, kommer de til at kidnappe en meget gammel dame ved navn Hjørdis. Hun ligner ved første øjekast en helt almindelig pensionist, der elsker fyldte chokolader og billedalbum med nuttede børnebørn, men det viser sig hurtigt, at Hjørdis ikke er en hvilken som helst olding. Før femlingerne har set sig om, har den gamle dame både startet et rockerslagsmål, smadret et advokatkontor og næstne savet en udskyldig teenager midtover.

Allanerne finder ud af at de kun kan lokke Hjørdis ned i deres smoothie, hvis de hjælper hende med at finde en gammel ven ved navn Inger. Men hvem er denne Inger, og hvad laver hun i Zoologisk Have?
18,79  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages144
Publish date25 Sep 2023
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740084801