Lappeløsninger

Når krop og sjæl skal finde et nyt selvbillede

Da 47-årige Anne falder i vandet og bliver ramt af en skibsskrue, ændrer hendes ellers så velplanlagte liv sig fuldstændig. Pludselig er det at kunne gå ikke længere en selvfølgelighed, og frygten for at skulle have amputeret et ben lurer. De følgende år bruger Anne på fysisk og åndeligt at blive lappet sammen igen, samtidig med at hun forsøger at få familiens hverdag til at fungere.

Lægerne advarer Anne mod at gå, træne og rejse for meget, men Anne er ikke i tvivl – hun styrer mod det, der giver hende energi og vælger at tro på sin egen kraft. Tilbageslag og forfængelighed slår hende dog indimellem ud, og hun kæmper med at turde acceptere at være lidt anderledes. Og at hendes førlighed, udseende og selvbillede for altid har ændret sig.

Lappeløsninger – når krop og sjæl skal finde et nyt selvbillede er historien om, hvordan livet kan ændre sig på et splitsekund. En personlig og ærlig beretning om at komme igennem et fysisk traume, om tålmodighed og om at fejre de små fremskridt og med små tankevækkende afsnit om at klare ulykke, sygdom eller en anden stor forandring i livet.

Med forord af næstformanden i UlykkesPatientForeningen.
26,73  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages187
Publish date10 Aug 2023
Published byForlaget Søgård
Languagedan
ISBN print9788797469507