Asterix 15

Lus i skindpelsen

Senatet i Rom beskylder Cæsar for at være handlingslammet, og han vil derfor én gang for alle udslette den lille oprørske gallerlandsby højt mod nord. Hvad nu hvis man nu sår splid mellem indbyggerne, så de ikke længere har et ubrydeligt sammenhold? 

Som sagt, så gjort: Cæsar hyrer den infame Pschychopathus Provocalorius. Det siges nemlig, at splidagtigheden viser sit irgrønne fjæs, hvorend han viser sig. Og ganske rigtigt: Snart ryger gallerne i totterne på hinanden – og Asterix anklages for at have solgt trylledrikken til romerne!

Asterix har været udgivet i albumform på dansk siden 1969, men de klassiske album har ikke været tilgængelige i mange år. Fra 2021 udgiver Forlaget Cobolt dem på ny alle sammen i Per Dås klassiske og prisbelønnede oversættelse og med teknisk optimeret streg og farvelægning. Fire album genudgives hvert år.

Samtidig udgiver Forlaget Cobolt også hele serien i luksussamlebind under titlen Den store Asterix med to album i hver foruden et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tilblivelsen af tegneserien, sjove detaljer, persongalleriet, livet i Romerriget og meget mere.
16,00  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages48
Publish date17 Aug 2023
Published byCobolt
Languagedan
ISBN print9788770857826