Asterix 16

Asterix i Alperne

Guvernøren Corpus Bombastus mistænkes for at berige sig på Roms bekostning, og Cæsar sender den regelrette kvæstor Summa Summarum ud for at undersøge sagen – men den svigagtige guvernør forgifter ham!    

Miraculix får nys om det, men for at fremstille en helbredende mikstur har han brug for den sjældne blomst edelweiss – og de mest effektive vokser på de højeste bjergtinder i Alperne.   

Asterix og Obelix kommer på en mildt sagt usædvanlig mission og er snart omgivet af kukure, bankhemmeligheder, alpehorn, smeltet ost og øresønderrivende helvetisk jodlen.     

Om serien
 Asterix har været udgivet i albumform på dansk siden 1969, men de klassiske album har ikke været tilgængelige i mange år. Fra 2021 udgiver Forlaget Cobolt dem på ny alle sammen i Per Dås klassiske og prisbelønnede oversættelse og med teknisk optimeret streg og farvelægning. Fire album genudgives hvert år.   

Samtidig udgiver Forlaget Cobolt også hele serien i luksussamlebind under titlen Den store Asterix med to album i hver foruden et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tilblivelsen af tegneserien, sjove detaljer, persongalleriet, livet i Romerriget og meget mere.
16,00  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages48
Publish date17 Nov 2023
Published byCobolt
Languagedan
ISBN print9788770858847