Opløsning

en Tanja Storm Thriller

Hvor langt vil Tanja gå i jagten på sandheden, når livet i forvejen er ved at gå i opløsning? 

Officer Tanja Storm troede, hun havde oplevet de værste kampe under sine udsendelser til Irak og Afghanistan. Men en tragisk bilulykke river hendes liv fra hinanden. Hjemme i Danmark trækker et sort slør af sorg og tab hende ned mod en mørk afgrund af selvdestruktion. 

I ruinerne af tragedien bliver hun rekrutteret af PET til en undercover operation. Hendes mission er at infiltrere Brøns Chemicals A/S, en dansk international virksomhed, der ledes af den karismatiske, men farlige Lars Brøns. 

I jagten på at afsløre de kriminelle aktiviteter, som virksomheden er mistænkt for, kommer Tanja ud på en farefuld rejse mod sandheden. Tanja må kæmpe mod pirater i Guineabugten, og hun ender med at afsløre mørke hemmeligheder inden for Danmarks elite og bliver fanget i et dødbringende spil, hvor lovgivere er lovovertrædere, og Lars Brøns’ mørke personlighed kommer op til overfladen. 

'Opløsning' er en intens thriller, der holder læseren på kanten af stolen. Tanja Storms kamp mod kriminalitet, korruption, og sine egne dæmoner vil ryste dig langt efter, du har vendt den sidste side. For tænk, hvis denne nervepirrende historie ikke kun var fiktion?
19,19  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages260
Publish date16 Sep 2023
Published byRosenHill
Languagedan
ISBN print9788797448106