About the author

Lars Muhl is a Danish writer, mystic and musician, born in Aarhus, Denmark in 1950.

For many years, Lars Muhl was a successful singer-songwriter in Denmark. Concurrently with his music career, he has engaged with self-studies of comparative religion, esoteric knowledge and philosophy since 1965, and from 1988 he has focused on Aramaic, Christian and Jewish mysticism. He has written several books on these subjects and hosts workshops and lectures in Denmark and abroad.

Verdens Frelser

Salvator Mundi

Denne bog er skrevet af et fremmedgjort menneske, der har mistet hukommelsen, i en splintret og historieløs verden. En verden af forurettede individualister, der insisterer på at hævde hver deres personlighed og udvikling som noget unikt. I en verden af tilbud der, som enhver anden vare på markedet, skal imødekomme forbrugernes behov – behovet for det sikre, afslappende, fredfyldte, normale, positive, bedøvende, komfortable, ufarlige, bekræftende, trivielle, tamme og politisk korrekte. I en verden, hvor den såkaldte sunde fornuft råder.

Verdens Frelser er i sig selv et eksempel på det stik modsatte: nemlig, at de højder og det lys mennesket kan nå, er proportional med de dybder og det mørke, det har modet til at trænge ned i.

Det er bogens, og dermed forfatterens postulat, at ethvert menneske på et tidspunkt i livet, frivilligt er nødt til at slippe enhver begrænsende sikkerhed, og begive sig alene ud i ørkenen, for der at klæde sig nøgen for sin skaber. Undlader mennesket dette, vil dets magelighed (også kaldet skæbnen), uundgåeligt kaste det ind i livets skærsild, for at lutre det der, indtil kun det væsentligste står tilbage.

Vi er alle vildfarne – men mest fordi vi har glemt, hvorfor vi er det.
20,03  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages106
Publish date06 Feb 2023
Published bySacred Seed
Languagedan
ISBN print9788797438299