About the author

Søren Brandi er Managing Director i H&B og bestyrelsesleder i Harbour Family Governance.

Han beskæftiger sig bl.a. med koncern- og ejerstrategi for nogle af Danmarks største familieejede virksomheder.

Søren er forfatter til flere end 20 bøger om ledelse og strategi.

 

About the author

Anne-Sofie van den Born Rehfeld er Managing Director i Harbour Family Governance og rådgiver for ejerfamilier og family offices i Danmark.

Anne-Sofie har tidligere arbejdet med strategi og kommunikation for en bred vifte af familieejede virksomheder og familier både i Danmark og i udlandet.

Read sample
Read

Ejerskab i Generationer

Familie, Formue & Family Office

Familieejerskab er en stærk og stabil ejerform. Familieejede virksomheder skaber og bevarer arbejdspladser i Danmark, og investerer i gode idéer, der kommer til at definere fremtidens erhvervsmarked. De betaler skat, udøver filantropi og skaber tillid til erhvervslivet.

Familieejerskabet bør derfor understøttes med ejerstrategier, governance, klare mål og værdier og fokus på familiens fællesskab.

På baggrund af solid rådgivningserfaring og dyb indsigt i familieejede virksomheder, deler forfatterne i denne bog ud af værktøjskassen. For der findes gode, gennemprøvede redskaber til at få det bedste ud af familieejerskabet, til at nedskalere konflikter og til at finde meningsfuldhed og stolthed over sin plads i familiens ejerskab. Selvom hver situation er unik, er der en række mønstre, der går igen, og der er meget at lære på tværs af familiernes ejerskab.

Ejerskab i Generationer – Familie, Formue og Family Office henvender sig til familier, der er samlet i et ejerskab, formuende individer og familier, som skal til at lancere et family office, samt til rådgivere omkring familierne, som ønsker mere indblik i, hvordan de bedst muligt kan støtte ejerskabet.

26,73  EUR
Buy printed book
 
21,36  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
21,36  EUR
Buy Pdf (e-book)
 
Edition1.
Printed pages135
Publish date04 Dec 2023
Published bySpintype
Languagedan
ISBN print9788771921601
ISBN pdf9788771921618
ISBN epub9788771921625