Isa er skredet

Historien om tre veninder fortalt fra tre forskellige sider. Om liv, kroppe og venskaber i forandring. Om at være teenager lige nu.

Et hold af drevne manusforfattere satte sig ned og skabte et univers sammen. I serien Tre-To-En lærer vi Lulu, Olivia og Isabella at kende i hver deres bog. Vi følger pigerne i en tid, hvor alting ændrer sig, og de langsomt bevæger sig væk fra venskabets trygge, fælles rum. Tre-To-En tager aktuelle temaer som slutshaming, psykisk sygdom, onlineflirts og perfekthedskultur op, men er lige så interesseret i venskaberne og relationerne.

Isa har ikke en kæreste. Og hun skal heller ikke bede om én, for kærlighed stinker og går for øvrigt altid i stykker. Hun har desuden mere end nok at se til med sin far og lillesøster og en mor, der er for syg til, at hun kan finde ud af at være sammen med sin familie. Isa har virkelig ikke brug for flere problemer.

Lulu og Olivias plan om at tø Isas frosne hjerte op giver bagslag, og Isa føler sig endnu mere alene. Indtil hun møder Mo. Han er anderledes end nogen anden, hun har mødt, og så er han absolut ikke interesseret i en kæreste.
17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages240
Publish date28 Sep 2023
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740076721