Børneavisens nye kogebagebog

Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med. Opskrifterne er udarbejdet af deltagere fra Bagedysten, Børneavisens ansatte og avisens egne læsere – der også sender en masse fine billeder ind af deres resultater i køkkenet. Opskrifterne har fået en masse børn i køkkenet, som ellers ikke før har vist interesse for madlavning eller bagning.

Her er opskrifter til mad både med og uden kød og en lang række lækre bagesopskrifter fra nogen af de mest populære deltagere fra Den Store Bagedyst.

Lær at lave Anelise Severinsens lækre one pot pasta, overrask familien med Mia Emilie Perssons tacos og guacamole, bliv populær fredag aften med kyllingelår og coleslaw og slut måltidet af med Sæþór Kristínssons ribsmuffins eller Micki Chengs romkugler.

I Børneavisens NYE kogebagebog er alle opskrifterne fra Børneavisen samlet, så de kan tages med i køkkenet og bruges igen og igen. Opskrifterne er suppleret med fakta om råvarer samt fakta og anekdoter om retter og ingredienser.
22,54  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages224
Publish date02 Nov 2023
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740089578