Det der er med mirakler

Er det for meget at spørge om ét eventyr? Bare ét rigtig godt eventyr, der forhåbentlig kan slukke eventyrlysten for altid? 

Yrsa Sølvfelt er træt af børnehjemmets uendelige rutiner og grå dage. Hun er udmattet over hendes efterhånden mange adoptivforældre, og har en uheldig tendens til at løbe hjemmefra på jagt efter eventyr. 

Men alt ændrer sig på en regnvejrsdag, hvor Yrsa befrier en ikke så almindelig fiskehejre, der sidder fast i gitteret på børnehjemmets fiskedam. Nede i dammens dybblå vand, med de små ihærdige fisk, finder hun hvad fiskehejren var ude efter. En læderpose.En læderpose som er fuld af mystiske og underligt farvede teblade. En læderpose som tilhører ingen mindre end Liv Mirakelte. Denne bliver starten på en rejse fuld af både hemmeligheder og eventyr og introducerer Yrsa til en verden, hun aldrig havde turde håbe på fandtes. 

Det der er med mirakler er et magisk eventyr for børn og barnlige voksne.

Mathias Ravnholt, f. 1995, er ved at færdiggøre sin kandidat i International virksomhedskommunikation på SDU. 
Forfatteren har skrevet novellen Konkyliens ekko i Brændpunkts novelleantologi Udenfor, novellen Arthur i Brændpunkts novelleantologi Indenfor og kollektivromanen Det Gyldne Lommeur, der udkom i 2021. Mathias er bosat i Odense sammen med sin forlovede og sin lille datter på 1 år. 
19,97  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages168
Publish date02 Nov 2023
Published byBrændpunkt
Languagedan
ISBN print9788794377775