Brilleprinsessen - den om de magiske briller

Prinsesse Ella elsker sine mange smykker, kjoler og krystaller, men en dag kan hun ikke længere se forskel på dem. Faktisk er det ikke første gang, at Ella har svært ved at se ordentligt.

Hun fortæller den gamle slotsfrø Hubert om sit problem, og heldigvis har han en god idé, som kan hjælpe Ella med at se ordentligt igen. Det indebærer dog, at de får hjælp af en helt særlig beboer på slottet…

Bruger prinsesser briller?
Idéen til Brilleprinsessen opstod, da Majkens 5-årige datter fik briller. Efter kort tid fortalte hun, at hun var ked af at have fået briller, fordi "prinsesser ikke bruger briller." Det gjorde ondt i mor-hjertet, og Majken gik straks i gang med at forsøge at finde eventyrlige bøger om prinsesser med briller. Desværre var udvalget begrænset. Den dag blev idéen til Brilleprinsessen født – et univers, som børn med (og uden) briller forhåbentligt kan spejle sig. For briller er for alle – også prinsesser.

Brilleprinsessen - den om de magiske briller af Majken Soelberg, er første bind i en planlagt eventyrserie om Prinsesse Ella og hendes magiske briller.
Bagerst i bogen finder du 6 gode råd til forældre til børn med briller, som kan hjælpe med at gøre tilvænningen til briller lettere for barnet.
Illustreret af Michelle Angela.
15,61  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date18 Dec 2023
Languagedan
ISBN print9788797496107