Dans dig glad & Spis dig sund

40 opskrifter uden tilsat sukker

Morten Kjeldgaard er en erfaren sundhedscoach, der også er kendt  som danseinstruktør i det populære TV2 program Vild Med Dans. I sine onlineforløb har han hjulpet et væld af mennesker til et sundere liv med mere energi, livsglæde og overskud. Nu vil Morten via denne bog også hjælpe og motivere DIG på din rejse mod en sundere livsstil ved at Danse Dig Glad og Spise Dig Sund.

Bogen er skrevet til dig, der drømmer om et holdbart vægttab, mere selvkærlighed eller sundere vaner og rutiner. Du får adgang til 3 eksklusive dansetræninger, som du kan lave hjemme i stuen, samt ’10 veje til mere selvværd og livsglæde’ og en række redskaber, der hjælper dig til at opnå madro. 

Intet mad er forbudt. Det hele handler om balance og mængder, men hvis du kunne tænke dig at spare på sukkeret i din hverdag, får du her 40 lækre opskrifter uden tilsat sukker, hvor hele familien kan spise med. Der er retter til hele dagen samt kager og desserter. 

Lavt selvværd og negative tanker er noget, der fylder meget for mange mennesker, men det skal ikke stå i vejen for, at du kan nå dine drømme. I bogen lærer du at dykke ned og forstå bedre, hvor det kommer fra, og du får redskaber til at slippe af med det dårlige selvværd og de negative tanker. 

Du er stjernen i dit eget liv, og først når du tager hånd om dig selv, kan du være der 100% for andre. En sundere og gladere livsstil er altså ikkebare en investering i dig selv, men lige så meget en investering i dem, du elsker og holder af.
40,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages80
Publish date02 Sep 2023
Published byEASIS A/S
Languagedan
ISBN print9788797148396