Kort & godt om LÆRING

Hvad er læring? Hvad forstår vi ved læring i hverdagen og i undervisningssammenhænge? Hvordan adskiller læring sig fra udvikling og socialisering? 

KORT & GODT OM LÆRING giver et kort historisk rids over vores forståelse af læring og inddrager udviklingspsykologiske teorier, forskellige intelligenssyn, vores kognitive system mv. Bogen beskriver, hvordan læring fremstår forskelligt, alt efter hvilket perspektiv man betragter det med.

I bogen gennemgås seks forskellige perspektiver på læring, som giver særlig mening i undervisningen: et behavioristiskperspektiv, et kognitivt perspektiv, et kulturhistorisk perspektiv, et eksistentielt/transformativt perspektiv, et situeret perspektiv og et kropsligt perspektiv.

Bogen henvender sig til lærere, undervisere, lærerstuderende og studerende inden for velfærdsprofessionerne, efter- og videreuddannelser samt diplom- og akademiuddannelserne på det pædagogiske og undervisningsorienterede område.

Om forfatterne:
Ane Qvortrup er ph.d. i uddannelsesforskning og leder af Center for Gymnasieforskning på Syddansk Universitet.

Lea Lund er ph.d. i uddannelsesforskning og er seniorforsker ved Center for Fælles Beslutningstagning, Sygehus Lillebælt og ekstern lektor på Aarhus Universitet.
19,63  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages136
Publish date20 Feb 2024
Languagedan
ISBN print9788771854497