About the author

Lotte Juul Lauesen brænder for mennesker. For processer, undervisning og udvikling. Hun har siden 1985 undervist, begejstret, og motiveret børn, unge og voksne. Siden hun i 2005 stiftede firmaet Inter-mezzo har hun medvirket i ledelses- og personaleudvikling på en lang række arbejdspladser hvor mennesker arbejder med mennesker.

Hun har sammen med Jakob Bønløkke udviklet lederuddannelsen: Indre lederskab-skabende ledelse.

Lotte har udgivet bogen: Den gode elevsamtale – en coachende tilgang til mødet med unge, Akademisk Forlag (2013, 2018), og undervist flere tusinde gymnasie- og VUC-lærere i den coachende samtale og mentoring.

Hun afholder foredrag, workshops og længerevarende kursusforløb, og arbejder som konsulent med udvikling, systemisk opstilling, supervision og coaching.

Lotte har læst nordisk litteratur på Aarhus Universitet og har en femårig uddannelse i bevægelseskunsten eurytmi.

 

Den gode elevsamtale

Den gode elevsamtale viser, hvordan man kan bruge en coachende tilgang i samtaler med unge.

Bogen er fyldt med levende eksempler på situationer, der vil være genkendelige for de fleste, der har med unge mennesker at gøre, og giver konkrete værktøjer til, hvordan man kan gennemføre - også de svære - samtaler på en konstruktiv måde.

Denne 2. udgave er opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og er udvidet med kapitler om evalueringssamtalen, formativ feedback, klassesamtaler og klassekonflikter.

Den gode elevsamtale henvender sig første og fremmest til undervisere og vejledere på de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelserne, VUC og FGU, men vil også være oplagt for efterskolelærere og lærere i folkeskolens afgangsklasser. Endelig er bogen oplagt i forhold til pædagogikum og lærerstudiet.

30,19  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages250
Publish date03 Sep 2018
Published byAkademisk Forlag
Languagedan
ISBN print9788750052319